onsdag 14 september 2011

Gissa vem!

Den här lappen låg redan i korgen på ica. Gissa vem som skrivit den!




"mjölk + Hanna mjölk" Garanterat en man som skrivit lappen. Han har antingen en tjej som heter Hanna som är laktosintolerant, eller så har han en dotter, varannan vecka barn, som heter Hanna som, liksom alla barn bör göra, dricker röd mjölk.
"Grönsaker. Frukt" Jo, barn eller tjej, garanterat. En singelkille käkar väl inte grönsaker och frukt? Men kan vara noga med att sitt barn ska göra det! 
"Mat imorgon" Hade det varit en kvinna som skrivit lappen så hade hon funderat ut vad som ska ätas i morgon och skrivit ingredienser som behövs. "Mat imorgon" - definitivt en man.
"smörgåssmör" haha.. ja, kvinna hade skrivit bregott eller lätta. 

Ja, det är det där med "Ruccola" och "Grönsaker. Frukt" som får mig att tro att han har en tjej. Ruccola ska hon absolut ha. Det är noga. Sedan får han plocka andra grönsaker bäst han vill. "mat imorgon" är säkert att hon vill ha en middag av honom! Han får fria händer att göra vad han vill. Men romantiskt ska det ju vara. 
Jo, så är det nog. "Hanna" är nog tjejen ändå. Ingen dotter. 

Okej, då vet vi vem som skrivit lappen.
En kille, 25-30 år. Snusare. Till frukost äter han bröd med okänd sorts bordsmargarin samt pålägg. Har flickvän som är noga i sitt mjölkval (laktosintolerant kanske?), äter mycket grönsaker och frukt, men är noga med att det ska vara ruccola och inte isberg. Inga barn. Nyförälskade. Lagar mysiga middagar till varandra.


När vi hade handlat kvar fick våran lapp stanna kvar i korgen tillsammans med den som redan låg där. Kanske nästa person som använder korgen får ännu roligare än vi hade! Nu finns det ju 2 personer bakom lapparna att fundera kring...

Hur är det när du handlar mat? Har du kul?
Puss o kram
Fia

Inga kommentarer: